Jelly in Italy

Jelly in Italy

Masseria Fontanelle

Masseria Fontanelle in Torre San Giovanni

Salento is een prachtig stuk Italie, in het uiterste zuiden. Super mooie stranden, zon en  heerlijk eten. Kortom een topbestemming om op vakantie te gaan!

Mijn voorkeur gaat uit naar kleinschalige hotels. Persoonlijk houdt ik erg van Masseria’s. Dit zijn verbouwde boerderijen die vaak gerund worden door een Italiaanse familie. Kleinschalig en authentiek met aandacht voor local food.
Een groot deel van het voedsel wordt verbouwd op eigen grond. Als je van de Italiaanse keuken houdt, is een Masseria echt iets voor jou!

Wij hebben een weekend met mijn broer en schoonzus doorgebracht in Masseria Fontanelle. Een prachtige gerestaureerde oude hoeve met restaurant en bar. Twee zwembaden, een grote tuin met allerlei speeltoestellen en een tennisbaan. Deze Masseria is dus zeker geschikt voor gezinnen. Op 1 km afstand vind je kilometers prachtige witte zandstranden. De Masseria biedt ook ligstoelen aan op het strand bij een Lido Pineta (beachclub). Hier kun je heerlijk genieten op je ligbedje van een coactail, zon en strand.

Klik hier voor een videotour: https://youtu.be/uMv-owXcRvM

 

   

Voor meer info: http://www.masseriafontanelle.it/it/

 

 

 

 

 

Geef een reactie
*
*
*

INSTAGRAM

Instagram did not return a 200.