Jelly in Italy

Jelly in Italy

Tips: naar het strand met je baby

Veel mensen hoor ik zeggen als ze net een baby hebben, we gaan dit jaar maar niet op vakantie. We blijven thuis. Dit kan inderdaad een keuze zijn. Maar het hoeft niet. Je kunt heel goed met je kleine baby op vakantie!
Reizen met een baby, zeker als het je eerste kindje is, lijkt lastig, maar als je de juiste dingen meeneemt kan de eerste vakantie met je baby een heerlijke ervaring zijn!

Een maand of twee na de geboorte heb je echt behoefte om even op vakantie te gaan.. En het handige is dat je in deze periode nog geen rekening hoeft te houden met de schoolvakanties en makkelijk buiten het hoogseizoen op reis kan gaan. Wij vinden het heerlijk buiten het hoogseizoen. Het is goedkoper, het is overal minder druk en de perfecte temperatuur (25-30 graden).

Onze jongste dochter Isabella is geboren in Italie (okt. 2016).  Als je in Italie woont ga je zeker niet de hele zomer thuis zitten. Het is gebruikelijk om een abonnement te nemen bij één van de Lido’s (beachclubs) in de buurt. Inmiddels heb ik dus wat ervaring opgedaan.
Ik deel in dit berichtje welke producten ik erg handig vind op het strand. In de eerste paar maanden (tot ongeveer 8mnd) heb ik gebruik gemaakt van het Deryan tentje met daarin het Babynestje.
Vanaf 8 maanden nam ik het campingbedje mee zodat ze wat meer ruimte had om te staan, te kruipen en te spelen.

Ik heb mijn producten besteld op deze websites:

Tentje: http://www.deryan.com/travel-cot-baby

Babynestje: https://www.grasonderjevoeten.nl/c-2800278/cozy-care/

Zwembadje: https://www.google.it/search?q=opvouwbaar+zwembadje+decathlon

Isabella in haar Deryan tentje op het strand.

Vliegen met je baby
Vliegen wordt meestal beschouwd als de grootste hindernis bij het reizen met een baby.  Normaal gesproken valt dit erg mee. Vooral in de eerste maanden als ze uren slapen.
Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben speciale voorzieningen voor baby’s. En zeker als de vlucht niet helemaal volgeboekt is, krijg je vaak extra ruimte voor jou en je baby. Een tas met de noodzakelijke dingen voor onderweg is handig om binnen handbereik te hebben. En door het geluid van de motoren valt je baby vaak rustig in slaap. Wat te drinken geven tijdens het opstijgen en landen zorgt ervoor dat je baby geen last heeft van de veranderende druk in de cabine.

 

INSTAGRAM

Instagram did not return a 200.