Jelly in Italy

Jelly in Italy

10x proeven en doen in Bari

In de 2,5 jaar dat ik in Bari woon ben ik van de stad gaan houden. Ontzettend veel vriendelijke mensen, eeuwenoude tradities, prachtige plekken en verrukkelijk eten en (bijna) altijd mooi weer. Zeker de moeite waard als je niet van massatoerisme houdt! Ga je even met me mee op reis naar Bari?


Op de Italië blog ciaotutti heb ik 10 tips gedeeld om te doen en proeven in Bari. Natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten te bedenken maar dit is een goed begin.

Ik raad onder andere aan om een bezoek te brengen aan Basilica di San Nicola, een gratis stadswandeling met gids te maken en een heerlijke gelato te eten bij Martinucci.

Ook geef ik een tip voor een Aperitivo hotspot en kom je te weten wat ik één van de beste restaurants van Bari vind. Als afsluiter geef ik drie van mijn favoriete overnachtingslocaties in de stad Bari.

Méér tips? Je kunt me altijd mailen of volgen op Instragram en Facebook. Ik help je graag!

Geef een reactie
*
*
*

INSTAGRAM

Instagram did not return a 200.